JA Mero - шаблон joomla Новости

O kompaniji

Faktor Plus je jedna od vodecih kompanija u oblasti marketing istraživanja u Republici Srbiji. Osnovana je 2000-te godine kao rezultat višegodišnjeg iskustva osnivaca i od tada je realizovala više od 2000 projekata iz razlicitih oblasti.   Bavimo se istraživanjem i strateškim marketingom. Naše osnovne aktivnosti su planiranje i sprovodenje kontinuiranih i ad hoc marketing istraživanja i ispitivanje javnog mnjenja. Takode, pružamo usluge konslatinga u kojem rezultate istraživanja efikasno implementiramo u uspešno poslovanje naših klijenata.   Istraživanja sprovodimo koristeci najsavremenije metode i tehnike istraživanja. To nam omogucava da vam ponudimo usluge prikupljanja podataka i njihovu detaljnu statisticku i kvalitativnu obradu koja je u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.

Osnovni moto naše kompanije je „Istraživanje je investicija, a ne trošak“.

Naša snaga

Kompaniju Faktor Plus cini tim visoko obrazovanih, obucenih i profesionalnih ljudi sa iskustvom u oblasti istraživanja tržišta više od 15 godina.

Faktor Plus izvodi fokus grupe koristeci studio opremljen najsavremenijom tehnikom, a poseduje i svoj Call centar.

Faktor Plus je jedina kompanija u Srbiji koja je licencirana za sprovodenje istraživanja i kvantifikovanje zadovoljstva potrošaca i lojalnosti po metodologiji i licenci Americkog Indeksa Zadovoljstva Potrošaca ACSI®

Clan je ESOMAR asocijacije.

Snagu kompanije Faktor Plus predstavlja i široka i konstantno ažurirana mreža obucenih anketara u Srbiji, lojalnih kompaniji koji odgovaraju visokim standardima rada kompanije.

Faktor Plus sprovodi projekte istraživanja tržišta u Srbiji i u celom regionu. (Crna Gora, Makedonija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Slovenija, Albanija, Bugarska i Rumunija).